Ana içeriğe atla

Bağlum Forum

Bağlum; Ankara?nın şirin bir beldesidir. Bu belde şehrin yaklaşık olarak 13 kilometre uzağında yer almaktadır. Bağlum beldesi çevresel olarak çok hoş olmakla birlikte aynı zamanda da çok güzel yaratımlı bir doğaya sahiptir. Bu güzel beldeye dair sizlere güzel bir forumu önereceğiz. Sizlere önereceğimiz forum baglumfrm.com?dur. baglumfrm.com forum sitesinde neler yok ki? Kimi zaman eğlendirici kimi zaman da eğitici içeriklerden oluşan yüzlerce konu. Bu forum sisteminde özellikle de Bağlum beldesine dair çok güzel bilgileri elde edeceksiniz. Bağluma dair videolardan tutun da resimlere, yazılardan tutun da belde sakinlerinin yorumlarına kadar pek çok şey bu forum sitesinde yer almaktadır. Bu sayede bu şirin beldeyi çok güzel bir şekilde tanıyacak ve üzerinde fikir sahibi olabileceksiniz.

Tüm bunların yanında forumumuzda eğitim e çok önem verilmiştir. Bundan dolayıdır ki forum sitemizde Ygs, Lys, Ygs gibi pek çok sınava dair içerikler özenle eklenmektedir. Forum sitemizi kullanarak bunlar hakkında çok güzel bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunların yanında en başta olarak kulluk kimliğimiz olan islamhakkında da bil hayli kategori ve konularımız bulunmaktadır. İslam?la ilgili çok önemli bilgileri web sitemizde öğrenebilecek ve merak etmiş olduğunuz soruları da bize iletebileceksiniz. Bu bağlamda hem öğretim hem de eğlence bakımından forum sitemiz tam da sizlere göre. Haydi; siz de durmayın ve hemen web dünyamıza misafir olun, aramıza katılarak bizi mutlu edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EKŞİ MAYA NEDİR, EVDE EKŞİ MAYA NASIL YAPILIR? MAYA REHBERİ

  Eğitmen Şef Arif Akdaş, ekşi maya nedir sorusunu şöyle yanıtlıyor: Ekşi mayalar tek hücreli organizmalardır. Yiyeceklerini elde etmek için enzimleri kullanırlar. Ekşi maya içerisinde yer alan sayısız tür ve çeşitte maya ve laktik asit bakterisi vardır. Un, sıcaklık ve yaratılan ortam, hangisinin gelişeceğine karar verir. Ekşi maya, un ve suyun karıştırılarak  belirli bir zaman ve ısıyla bekletilmesiyle  oluşur. Maya tarafından üretilen laktik asit bakterisi, un ve havadaki yabani bakterileri kullanarak enzimleri aktive edilmesini sağlar. Bu fermantasyon sonucu ekşi maya oluşur. Ekşi maya yapımında önemli olan mayanın oluşum sürecinde kimyasal ve fiziksel tepkimelerini anlamak ve süreci gözlemlemektir. Ekşi maya yapımında unun kalitesi önemlidir. EVDE MAYA NASIL YAPILIR? MAYANIN PÜF NOKTALARI NE? Eğitmen Şef Arif Akdaş, evde maya yapımını ve tarifin aşamalarını şöyle anlatıyor: EKŞİ MAYA YAPIM AŞAMALARI VE PÜF NOKTALARI Tercihen çavdar ve tam buğday unu kullanılır. İlk m...

Şebeke Programı

Kanal D ekranlarında yaz sezonuna fırtınalı bir giriş yapan şebeke programı , izleyicilerine bol kahkahalı dakikalar yaşatıyor. Partnerinin evine ailesi ile tanışmak için giden şakazedelerin karşılaştığı manzara, yepyeni komedi-reality programının aldığı övgüyü gözler önüne seriyor. Koray ile başlayan maceraya ardı ardına yeni kurbanlar ekleniyor. Takipçilerinin ortak buluşma noktası olan sebekeizle.com sitesi, bölümler ile ilgili detayları yazılı ve görsel olarak kullanıcılarına aktarıyor. Daha önce yayınlanan ilk dört bölümü ve 8 Temmuzda ilk bayan şakazede Aylin'in konuk olacağı Şebeke'yi HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz. Şebeke 5. bölüm e konuk olacak Aylin ve Serdar'ın Şebeke oyuncuları na ne kadar tahammül edeceğini hep beraber izleyeceğiz. Detaylı fragman görüntüsünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

ÇİĞ SÜT NASIL KAYNATILIR, NE KADAR SÜRE DAYANIR?

  Çiğ Süt Mü, Hazır Süt Mü? Çiğ süt, sütün pastörize edilmemiş ve işlenmemiş haline denir. Yani süt sağıldıktan sonra mutfaklardaki yerini alır. Hazır süt ise bir takım işlemlerden geçer. Bu yüzden çiğ süt satın alırken mutlaka güvenilir ve sağlıklı yerler tercih edilmelidir. Aksi takdirde sağlık açısından ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Çiğ süt daha sağlıklı görünse de, 1-2 gün içerisinde tüketilmeli veya süt ürünleri yapımında kullanılmalıdır. Hazır sütlerin dayanıklılık süresi ise daha fazladır. 'Çiğ süt kaynatılmadan içilir mi? sorusu ise en fazla merak edilen sorulardan biridir. Çiğ süt kaynatılmazsa, kısa süre içerisinde zararlı organizmaların üremesine yol açar. Bu organizmaların oluşmasını önlemek için, çiğ süt mutlaka ısıya tabi tutulmalı, yani kaynatılmalıdır.  Çiğ Süt Ne Kadar Süre Dayanır? Hiçbir işlemden geçmemiş çiğ süt, tüm saklanma koşulları oluşturulduysa buzdolabında 2 gün muhafaza edilir. Eğer şartlar uygun değilse 1 gün içerisinde bozulmaya başlar. Bu yüzd...