Ana içeriğe atla

Yemek Oyunları


Yemek oyunların küçük kızların tutkunu olduğu sayılı flash oyunları kategorilerinden birisidir.Bir diğeri ise giydirme ve makyaj oyunlarıdır. Yemek yapma oyunları,özellikle küçük yaştaki kızlar için yemek yapma konusunda bir çok yemeğin nasıl yapıldığına veya yapılacağına dair oyun esnasında bilgiler aşılamaktadır ve az da olsa yemek pişirme yetisine sahip kızların bilgilerini güçlendirmektedir,her ne kadar gerçek yemekler ile ilgisi olma sa da bu alanda gerçekten küçük kızlarda gerçek hayata kızları kısmende olsa hazırlamakta ve yemek yapma bilincini aşılamaktadır. İşte bu bilincin ve yemek yapma yeti/bilgilerinin yemek tarifi ve benzeri oyunlar ile ileride yemek yapmayı öğrenmek zorunda kalacak kızlara yemek oyunlarının büyük katkısı olduğunun farkında olan Türkiye'nin seçkin En kral oyunları içeren flash oyun sitesi OyunMuz.com bu kategorideki oyunlara önemli bir değer vermekte ve dünya çapınca üretilen yemek oyunlarının sürekli takip etmekte,en yararlı yemek oyunlarını uzman ekibi tarafından seçilip bünyesine katarak yemek oyunları kategorisini sürekli güncel tutmaktadır. OyunMuz.com'un yemek oyunları kategorisinin şu an en güncel oyunları Adana Kebap,Kızarmış tavuk,Tavşan Çöreği,Çilekli kek,Pinata kurabiyeleri ve Taco çorba isimli oyunlar olarak yer almaktadır. Yemek oyunları kategorisini sürekli güncel tutarak ve bu kategoriye verdiği önemi gözler önüne sererek oyunmuz.com sitesi kısa zamanda kızların beğenisini toplamayı başarmıştır. OyunMuz.com sürekli kullanıcılarını düşünen ve onların görüş ve önerilerini asla gözardı etmeyen bir flash oyun sitesidir.OyunMuz.com'da sadece yemek oyunları değil bir çok kategoride oyunlar yer almaktadır.Dilediğiniz zaman kesintisiz flash oyun oynayabilirsiniz oyunmuz.com'da iyi eğlenceler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EKŞİ MAYA NEDİR, EVDE EKŞİ MAYA NASIL YAPILIR? MAYA REHBERİ

  Eğitmen Şef Arif Akdaş, ekşi maya nedir sorusunu şöyle yanıtlıyor: Ekşi mayalar tek hücreli organizmalardır. Yiyeceklerini elde etmek için enzimleri kullanırlar. Ekşi maya içerisinde yer alan sayısız tür ve çeşitte maya ve laktik asit bakterisi vardır. Un, sıcaklık ve yaratılan ortam, hangisinin gelişeceğine karar verir. Ekşi maya, un ve suyun karıştırılarak  belirli bir zaman ve ısıyla bekletilmesiyle  oluşur. Maya tarafından üretilen laktik asit bakterisi, un ve havadaki yabani bakterileri kullanarak enzimleri aktive edilmesini sağlar. Bu fermantasyon sonucu ekşi maya oluşur. Ekşi maya yapımında önemli olan mayanın oluşum sürecinde kimyasal ve fiziksel tepkimelerini anlamak ve süreci gözlemlemektir. Ekşi maya yapımında unun kalitesi önemlidir. EVDE MAYA NASIL YAPILIR? MAYANIN PÜF NOKTALARI NE? Eğitmen Şef Arif Akdaş, evde maya yapımını ve tarifin aşamalarını şöyle anlatıyor: EKŞİ MAYA YAPIM AŞAMALARI VE PÜF NOKTALARI Tercihen çavdar ve tam buğday unu kullanılır. İlk m...

Şebeke Programı

Kanal D ekranlarında yaz sezonuna fırtınalı bir giriş yapan şebeke programı , izleyicilerine bol kahkahalı dakikalar yaşatıyor. Partnerinin evine ailesi ile tanışmak için giden şakazedelerin karşılaştığı manzara, yepyeni komedi-reality programının aldığı övgüyü gözler önüne seriyor. Koray ile başlayan maceraya ardı ardına yeni kurbanlar ekleniyor. Takipçilerinin ortak buluşma noktası olan sebekeizle.com sitesi, bölümler ile ilgili detayları yazılı ve görsel olarak kullanıcılarına aktarıyor. Daha önce yayınlanan ilk dört bölümü ve 8 Temmuzda ilk bayan şakazede Aylin'in konuk olacağı Şebeke'yi HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz. Şebeke 5. bölüm e konuk olacak Aylin ve Serdar'ın Şebeke oyuncuları na ne kadar tahammül edeceğini hep beraber izleyeceğiz. Detaylı fragman görüntüsünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

ÇİĞ SÜT NASIL KAYNATILIR, NE KADAR SÜRE DAYANIR?

  Çiğ Süt Mü, Hazır Süt Mü? Çiğ süt, sütün pastörize edilmemiş ve işlenmemiş haline denir. Yani süt sağıldıktan sonra mutfaklardaki yerini alır. Hazır süt ise bir takım işlemlerden geçer. Bu yüzden çiğ süt satın alırken mutlaka güvenilir ve sağlıklı yerler tercih edilmelidir. Aksi takdirde sağlık açısından ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Çiğ süt daha sağlıklı görünse de, 1-2 gün içerisinde tüketilmeli veya süt ürünleri yapımında kullanılmalıdır. Hazır sütlerin dayanıklılık süresi ise daha fazladır. 'Çiğ süt kaynatılmadan içilir mi? sorusu ise en fazla merak edilen sorulardan biridir. Çiğ süt kaynatılmazsa, kısa süre içerisinde zararlı organizmaların üremesine yol açar. Bu organizmaların oluşmasını önlemek için, çiğ süt mutlaka ısıya tabi tutulmalı, yani kaynatılmalıdır.  Çiğ Süt Ne Kadar Süre Dayanır? Hiçbir işlemden geçmemiş çiğ süt, tüm saklanma koşulları oluşturulduysa buzdolabında 2 gün muhafaza edilir. Eğer şartlar uygun değilse 1 gün içerisinde bozulmaya başlar. Bu yüzd...